Omgeving

Laat u verassen door de mogelijkheden van Camping Vredenhoef.

Fiets- en Wandelparadijs

Met zijn uitgebreide netwerk aan fietspaden en wandelroutes is Kamperland een paradijs voor fietsers en wandelaars. Ontdek het afwisselende landschap langs dijken, door weilanden en langs het strand. Natuurgebied De Schotsman is een must-see voor iedereen die van rust en natuurschoon houdt.

Lokale Cultuur en Oosterscheldekering

Kamperland biedt ook cultuur en lokale tradities. Bezoek de ambachtelijke bierbrouwerij en proef unieke lokale bieren. De iconische Oosterscheldekering is een indrukwekkend hoogtepunt waar je meer kunt leren over waterbeheer en genieten van een prachtig uitzicht over zee.

Over de Omgeving

Kamperland: Toeristische Parel van Noord-Beveland

Kamperland is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur en avontuur. In de zomer trekken watersporters naar het Veerse Meer en de Noordzee, waar ze kunnen zeilen, surfen of suppen. De gezellige jachthaven is een geliefde plek om te ontspannen en te genieten van de maritieme sfeer.

Perfect voor Paardrijden

Paardenliefhebbers kunnen genieten van talloze ruiterroutes door de polders, langs het strand en door de bossen van De Schotsman. De gevarieerde omgeving biedt unieke ritten met prachtige uitzichten. Van rustige landweggetjes tot spannende strandritten: Kamperland is ideaal voor ruiters.

DJI_0017
Line.png

Accomodatie

Line.png

Galerie

Geniet van het moment!