Met je paard op vakantie

Veelzijdige ruiterroutes

Onze omgeving biedt een breed scala aan ruiterroutes voor elk niveau. Of je nu kiest voor een ontspannen rit door het bos of een uitdagende tocht over heuvels en langs kronkelende paden, er is altijd een route die bij jou en je paard past. Met goed gemarkeerde paden en diverse rustpunten onderweg is het eenvoudig om jullie eigen avontuur samen te plannen. Naast de bossen zijn er ook routes die langs prachtige landerijen en pittoreske dorpjes voeren, waar je onderweg kunt stoppen om te genieten van een drankje op een terras.

Paardrijden met uitzicht

Voor een spectaculaire ervaring raden we de routes langs de kust aan. Rijd met je paard door de duinen, voel de wind door je haren en geniet van het adembenemende uitzicht over de zee. Deze ritten zijn ideaal voor onvergetelijke momenten en foto’s die jullie vakantie compleet maken! Voor liefhebbers van strandritten zijn de vroege ochtenduren of de late namiddag perfect, wanneer het strand rustig is en het gouden licht de rit extra bijzonder maakt.

Volop activiteiten voor ruiters

Naast prachtige ritten zijn er ook verschillende activiteiten voor ruiters en paardenliefhebbers. Denk aan georganiseerde buitenritten, workshops in horsemanship of clinics voor het verbeteren van je rijtechniek. Dit maakt een verblijf bij ons niet alleen een rustgevende vakantie, maar ook een kans om je band met je paard te versterken en nieuwe vaardigheden te leren. Heb je specifieke wensen? Dan helpen we je graag bij het organiseren van de perfecte paardenvakantie!

 

 

Genieten van de natuur

Een vakantie met je paard is de ideale manier om samen te genieten van de natuur. Maak prachtige ritten door uitgestrekte bossen, over zandpaden en langs uitgestrekte velden. Voor liefhebbers van strandritten ligt de kust op korte afstand, zodat jullie ook samen de unieke ervaring van een strandrit kunnen beleven.

Ruime stallen en uitstekende faciliteiten
Tijdens je verblijf zijn er ruime, veilige stallen beschikbaar voor je paard. Daarnaast bieden we moderne faciliteiten, zoals een buitenrijbaan en een wasplaats, zodat je jouw paard optimaal kunt verzorgen.

Ontspanning voor mens en dier
Na een lange dag rijden kun jij ontspannen op de camping, terwijl je paard comfortabel in zijn stal staat. De combinatie van goede voorzieningen en de natuurlijke omgeving zorgt ervoor dat jullie beide volledig tot rust komen.

Unieke ervaring voor ruiter en paard
Bij ons beleef je samen met je paard een onvergetelijke vakantie. Ontdek de mooiste ruiterroutes, geniet van de rust en keer opgeladen terug naar huis met prachtige herinneringen.

Line.png

Met je paard op vakantie

Line.png

Galerie

Geniet van het moment!